Spenat Turten.

Aus: Ein new Kochbuch (1581), Kapitel 16, Nr. 17

Originalrezept:

Nim(m) Spenat / vnnd quell jn / druck jn wol auß /
vnd hack jhn klein / reib Parmesankäß vnd Weck darvnter / auch Muscatennüß /
gestossenen Pfeffer vnd Eyerdotter / vnd frische vngeschmältzte Butter.
Rür das alles durcheinander / vnnd versaltz es nicht. Mach die Füll in ein
Turten / vnd mach kein Deck darüber / wenns gebacken ist / so gibs gantz / oder
zerschneidts zu stücken / wie du es haben wilt.

Transkription:

Sepp Meister, Steffi Schinagl

Zitierempfehlung:
Sepp Meister, Steffi Schinagl (Transkription): "Spenat Turten.", in: Ein new Kochbuch (1581), Kapitel 16, Nr. 17,
online unter: https://gastrosophie.sbg.ac.at/kbforschung/r-datenbank/?rdb_rezepte=spenat-turten (28.11.2022).

Datenbankeintrag erstellt von Magdalena Bogenhuber.