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Sie befinden sich auf der Plattform zur historischen Rezeptforschung der Gastrosophie des Fachbereichs Geschichte an der Universität Salzburg. Die Datenbank dient als Sammlung historischer Kochbücher und Kochbuchhandschriften (vornehmlich aus der Barockzeit) und soll vor allem bei der quellenübergreifenden Auswertung sowie Analyse dieser unterstützen. 

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Rezepte in der Datenbank

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Kochbuchquellen

Rezeptinspiration des Augenblicks:

To dress Hog’s Feet and Ears
When they are nicely cleaned, put them into a Pan with a Bay Leaf and a large Onion, and as much Water as will cover them; season them with Salt and a little Pepper; and bake them with houshold Bread; keep them in this Pickle till you want them; then take them out and, cuting them handsome Pieces, fry them; and take for Sauce, Three Spoonfuls of the Pickle; shake in some Flower, a Piece of Butter, and a Spoonful of Mustard; lay the Ears in the Middle, the Feet round, and pour the Sauce over.